21.2.10

Ο Γαμπρός ήταν …προικοθήρας – « Έφαγε»από δύο φίλες 3 εκατομ ευρώ με την υπόσχεση του ..Γάμου

Αναζήτησαν ερωτική συντροφιά μέσα από τηλέφωνα προσωπικών αγγελιών, έζησαν μοναδικές στιγμές αχαλίνωτου πάθους, πίστεψαν στο όνειρο μιας νέας αρχής στη ζωή τους, αλλά στο τέλος είδαν ένα μεγάλο μέρος από τις περιουσίες τους να εξανεμίζεται στα χέρια αδίστακτου ζιγκολό που «χτυπάει» στις high class περιοχές των βορείων προαστίων της Αθήνας.
Ο λόγος για δύο εύπορες, διαζευγμένες κυρίες που κατοικούν σε υπερπολυτελείς βίλες στην Κηφισιά και τη Σταμάτα και οι οποίες έχουν συντάξει κοινό νομικό μέτωπο εναντίον 45χρονου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, καθώς, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν, κατάφερε με ψέματα, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και δόλιες μεθόδους να τους αποσπάσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα μέσα σε ελάχιστους μήνες....
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει εναντίον του 45χρονου άνδρα, ο οποίος διαμένει στη Θεσσαλονίκη, οι δύο πλούσιες κυρίες με τους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις υψηλές γνωριμίες έπεσαν θύματα του αξιωματικού και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.
Από την άλλη, ο φερόμενος ως ζιγκολό όχι μόνο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι δύο γυναίκες αλλά κάνει λόγο για σκευωρία και περνάει στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εξαπατήσει ποτέ καμία από τις δύο γυναίκες και ότι η μία από αυτές του χρωστάει χρήματα.
Και... γειτόνισσες
Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε όταν οι δύο γυναίκες, οι οποίες μέχρι πρότινος δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους, παρά το γεγονός πως για μια χρονική περίοδο κατοικούσαν σε σχεδόν γειτονικά σπίτια στην Κηφισιά, μπήκαν στον πειρασμό και ήρθαν σε επαφή με τον 45χρονο, ο οποίος είχε δημοσιεύσει προσωπική αγγελία για γνωριμία με μοναχικές κυρίες σε γνωστή εφημερίδα με αγγελίες.
Λίγο καιρό μετά τα «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα, ο 45χρονος «Χ» κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και επισκέφθηκε τις δύο κυρίες με σκοπό να τις γνωρίσει καλύτερα και να συνάψει μαζί τους προσωπική σχέση.
Μάλιστα, οι γυναίκες υποστηρίζουν πως για ένα μεγάλο διάστημα ο «Χ» διατηρούσε παράλληλους δεσμούς και με τις δύο, χωρίς αυτές να γνωρίζουν το παραμικρό. Ετσι, όταν αντιλήφθηκαν πως τις είχε «δαγκώσει» οικονομικά, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, όπου ανακάλυψαν πως εκτός από γειτόνισσες ήταν και εξαπατημένες από το ίδιο πρόσωπο.
43ΧΡΟΝΗ Ζ.Α.
«Πείσθηκα από τα λόγια του και του κατέβαλα...»
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη μήνυσή της η 43χρονη Ζ.Α., όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2006, την περίοδο που έψαχνε στις αγγελίες για να αγοράσει ένα σπίτι για την ανήλικη κόρη της. Εκεί είδε τυχαία την αγγελία του 45χρονου, μπήκε στον πειρασμό και του τηλεφώνησε, χωρίς να υποψιαστεί ότι ίσως πρόκειται για αγγελία-παγίδα. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το πρώτο τηλεφώνημα κι αφού είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές συζητώντας με τις ώρες, ο «Χ» την επισκέφτηκε στην πολυτελή βίλα όπου έμενε μαζί με την κόρη της στην Εκάλη.
Γρήγορα, αναπτύχθηκε ερωτική σχέση μεταξύ τους, η οποία όμως δεν κράτησε παραπάνω από οκτώ μήνες, καθώς τότε ο στρατιωτικός υπηρετούσε στη Σάμο, ενώ κατά τη διάρκεια της… μίνι σχέσης τους είχε μεταβεί και στη Βοσνία.
Περίπου έναν χρόνο μετά τον «χωρισμό» τους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2008, ο 45χρονος εμφανίστηκε ξανά και προσκάλεσε τη Ζ.Α. για καφέ στην Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους και γνωρίζοντας πως η Ζ.Α. βρισκόταν σε αναζήτηση κατοικίας για την κόρη της αλλά και πως είχε «ζεστό» μετρητό, καθώς είχε προχωρήσει στην πώληση του πατρικού της σπιτιού, της πρότεινε να αγοράσει ένα δικό του σπίτι στην Κηφισιά, που όμως στην πραγματικότητα ήταν ιδιοκτησίας μιας άλλης γυναίκας, της Σ.Μ., με την οποία τότε ο αξιωματικός συγκατοικούσε.

Τελικά, η αγοραπωλησία δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ο «Χ» δεν πτοήθηκε και λίγο καιρό αργότερα και παρά το γεγονός ότι συγκατοικούσε με τη Σ.Μ. ζήτησε «συναισθηματική επανασύνδεση» και στη συνέχεια της πρότεινε να συνεργαστούν επιχειρηματικά επενδύοντας σε ακίνητα στη Βουλγαρία. Μάλιστα, η Ζ.Α. υποστηρίζει πως προκειμένου να την πείσει για τις αγαθές προθέσεις του ο «Χ» ισχυριζόταν ότι έχει φίλους στη Θεσσαλονίκη που επενδύουν στη γείτονα χώρα κερδίζοντας τεράστια ποσά.
Στη μήνυση που έχει καταθέσει η Ζ.Α. εναντίον του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Υπό το κράτος των συναισθημάτων που έτρεφα για το πρόσωπο του κατηγορουμένου πείσθηκα στα λόγια του και έτσι του κατέβαλα:
- την 9/9/2008 το ποσό των 20.000 ευρώ,
- τη 16 και 17/9/2008 ακόμη 20.000 ευρώ σε δύο δόσεις,
- τη 19/9/2008 100.000 ευρώ,
- τη 24/9/2008 άλλες 70.000 ευρώ,
- τη 10/10/2008 110.000 ευρώ,
- την 21/10/2008 70.000 ευρώ,
- τη 14/11/2008 5.000 ευρώ,
- την 5/1/2009 15.000 ευρώ,
- την 28/1/2009 30.000 ευρώ,
- την 6/2/2009 10.000 ευρώ και
- τη 18/2/2009 10.000 ευρώ,
ήτοι συνολικά του κατέβαλα το ποσό των 460.000 ευρώ».
Η ίδια αναφέρει πως στους δισταγμούς της για τα χρήματα που του δάνειζε ο «Χ» απαντούσε πως σύντομα θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω και μάλιστα με μεγάλο όφελος από τις επενδύσεις στη Βουλγαρία. Ετσι, τον Μάρτιο του 2009 ξεκίνησε ένας νέος κύκλος δανεισμού χρημάτων (με ποσά από 30.000 ώς 160.000 ευρώ), συνολικού ύψους πάνω από 230.000 ευρώ.
Η Ζ.Α. υποστηρίζει πως, όταν άρχισε να υποψιάζεται την απάτη και να ζητάει τα χρήματά της πίσω, ο «Χ» την επισκέφτηκε στη βίλα της για να την καθησυχάσει, αλλά εκεί της έριξε «υπνωτικές ουσίες» στο ποτό που έπινε. Ετσι, όταν αυτή αποκοιμήθηκε, κατάφερε να της αποσπάσει έναν φάκελο που περιείχε παραστατικά τραπεζών, σημειώσεις, φορολογικά στοιχεία, λογαριασμούς, αλλά και τις επιταγές που της είχε δώσει προς εξασφάλιση των ποσών που του είχε δανείσει.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ζ.Α., μέσα σε ελάχιστους μήνες ο Θεσσαλονικιός στρατιωτικός κατάφερε να της αποσπάσει πάνω από 1,2 εκατομμύριο ευρώ!
50ΧΡΟΝΗ Σ.Μ.
Πούλησε το πατρικό και του δάνεισε 1,5 εκατ. ευρώ
Η 50χρονη Σ.Μ. γνώρισε τον Θεσσαλονικιό στρατιωτικό τον Δεκέμβριο του 2005 μέσω της προσωπικής αγγελίας που αυτός είχε δημοσιεύσει στην ίδια εφημερίδα.
Λίγους μήνες μετά τη σύναψη «κοινωνικής» σχέσης μεταξύ τους και αφού είχε πεισθεί για το ενδιαφέρον και τις αγαθές προθέσεις του, η εξαπατημένη γυναίκα, που τότε είχε στην περιουσία της έξι ακίνητα, άρχισε να τα ξεπουλάει προκειμένου να στηρίξει οικονομικά τον «Χ», ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε προσωπικές οικονομικές οφειλές αλλά και ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του.
Στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του αναφέρει πως όχι μόνο προχώρησε σε εικονική μεταβίβαση διαμερίσματος στον ίδιο και σε πώληση του πατρικού της σπιτιού αλλά και ότι του δάνεισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει χάσει ποσό που υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.
Μάλιστα, κάνει λόγο και για συνδρομή τρίτων προσώπων στη μεγάλη απάτη και ζητάει τη σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου