5.1.10

Η Μεσσηνία στο «Harrods» στο Λονδίνο


Στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη καμπάνια προβολής του τουριστικού μας προϊόντος, στο πολυκατάστημα «Harrods» στο Λονδίνο,συμμετέχει φέτος η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής προβολής του Νομού Μεσσηνίας.
Από τις 26/12 μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2010 η Μεσσηνία θα προβάλλεται στο Λονδίνο, στο διασημότερο πολυκατάστημα του κόσμου.Η παρουσία της Ελλάδας εκεί αποτελεί μία σημαντική διεθνή επιτυχία καθώς, ανταγωνιστικές χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Τουρκία αποκλείστηκαν. Από το Μάιο του 2009 εξασφαλίσθηκε, πως η παραπάνω προβολή της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί κατ' αποκλειστικότητα.
Η Ελλάδα δίνει το "παρών" σε μία περίοδο, στη διάρκεια της οποίας 3.5 εκατομμύρια επισκέπτες επισκέπτονται το «Harrods» λόγω εορτών και εκπτώσεων, αλλά και κατά την έναρξη της νέας δεκαετίας, για το έτος 2010, μία σημαδιακή χρονιά για την προαγωγή του κύρους της χώρας μας.
Στην καμπάνια εκτός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας συμμετέχουν επίσης η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, η Νομαρχία Λασιθίου, η Νομαρχία Χανίων, η Νομαρχία Μαγνησίας, η Νομαρχία Ρεθύμνου, ο Δήμος Κω ,ο Δήμος Λαγανά και η COSTA NAVARINO, σε 12 κεντρικές βιτρίνες επί της ΒROMTON ROAD.
Επιπλέον, δύο ακόμη "ζωντανές" εκθεσιακές βιτρίνες λειτουργούν με προσωπικό στην κύρια πρόσοψη του κτιρίου «Harrods» αναπαριστώντας παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό και αρχαίο ελληνικό θέατρο.
Οι προσπάθειες, θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα με καινοτόμες δράσεις και ευελπιστούμε , να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν για τον τουρισμό της Μεσσηνίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου