21.1.10

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ στην Αρκαδία - Σύσκεψη για τις ενεργειακές επενδύσεις στη Μεγαλόπολη


Το απόγευμα χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη, με την συμμετοχή του προέδρου και διευθύνων συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. Αρθούρου Ζερβού, των βουλευτών Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Ανδρέα Λυκουρέντζου, αυτοδιοικητικών του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και στελεχών της ΔΕΗ.
Στην σύσκεψη συζητήθηκαν οι επενδύσεις που προτίθεται να κάνει η ΔΕΗ στο ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης και πιο συγκεκριμένα η κατασκευή του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου και η λειτουργία της νέας μονάδας με φυσικό αέριο που αναμένεται να είναι έτοιμη στα τέλη του 2012.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΗ αμέσως μετά σημείωσε ότι για την ΔΕΗ ήταν ένα καλό οικονομικό έτος κι αυτό σημείωσε οφείλεται στις χαμηλές τιμές πετρελαίου και στην επάρκεια νερού όσον αφορά τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και προανήγγειλε μείωση αποδοχών για τα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης.
Να αναφέρουμε τέλος ότι ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός πραγματοποίησε χθες και επίσκεψη στο ενεργειακό κέντρο και τον ΑΗΣ Μεγαλόπολη, ενώ είχε συνάντηση και με το Δήμαρχο της περιοχής Παναγιώτη Μπούρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου