1.1.10

"Θαύμα των Χριστουγέννων" έζησε ζευγάρι στις ΗΠΑ

Το δικό του "θαύμα των Χριστουγέννων" έζησε ένα ζευγάρι στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Ο Μάικ Χερμανστόρφερ πίστεψε ότι έχασε τη σύντροφο της ζωής του και το μωρό τους.Η γυναίκα του, κατά τη διάρκεια της γέννας, έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ και το μωρό που αφαιρέθηκε από την κοιλιά της με καισαρική ήταν νεκρό. Και οι δύο σήμερα είναι ζωντανοί και έτοιμοι να υποδεχτούν μία ακόμη χρονιά μαζί.
Η 33χρονη Τρέισι μπήκε στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Όταν της έκαναν αναισθητική ένεση, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και σταμάτησε να αναπνέει. Όπως είπαν οι γιατροί που την παρακολουθούσαν συνολικά έμεινε τέσσερα λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό.
Ο σύζυγός της, όλη αυτή την ώρα της κρατούσε το χέρι και - όπως λέει - "είδε τη ζωή του να περνά μπροστά από τα μάτια του" όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.
Οι γιατροί, αφού κατέβαλαν ανεπιτυχείς προσπάθειες να την επαναφέρουν, είπαν στον Μάικ ότι θα προσπαθούσαν να αφαιρέσουν το παιδί από την κοιλιά της με καισαρική τομή. Το μωρό που έδωσαν να κρατήσει ο πατέρας, φαινόταν αρχικά να είναι επίσης νεκρό, ωστόσο με τις προσπάθειες των γιατρών άρχισε να αναπνέει, μέσα στα χέρια του. "Η ζωή του ξεκίνησε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει παρόμοιο συναίσθημα" αναφέρει ο πατέρας, ο οποίος όμως στάθηκε διπλά τυχερός τελικά, καθώς η γυναίκα του άρχισε - μετά από αρκετά λεπτά χωρίς σημείο ζωής - να αναπνέει και τελικά συνήλθε. Οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να δώσουν εξήγηση για το περιστατικό, ωστόσο το ζευγάρι με το νέο μωρό τους, βρίσκονται στο σπίτι τους, μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου