13.1.10

Ο Νικολά Σαρκοζί έγινε …παππούς.


Ο Νικολά Σαρκοζί έγινε σήμερα παππούς σε ηλικία 54 ετών με τη γέννηση του γιου του μικρότερου γιου του, του Ζαν, έγινε γνωστό από έναν οικείο του γάλλου προέδρου.
"Απέκτησε σήμερα το πρωί έναν εγγονό", δήλωσε η πηγή αυτή, χωρίς να κάνει γνωστό το όνομα του παιδιού, αλλά αποκαλύπτοντας ότι είναι "πολύ ασυνήθιστο".
Ο Ζαν Σαρκοζί, 23 χρόνων, γιος του Νικολά Σαρκοζί από τον πρώτο γάμο του --οι γονείς του χώρισαν το 1989-- είχε παντρευτεί το Σεπτέμβριο του 2008 την παιδική φίλη του Τζέσικα Σεμπαούν-Νταρτί, κόρη του ιδρυτή της αλυσίδας καταστημάτων οικιακών συσκευών Darty.
Ο Νικολά Σαρκοζί έχει άλλα δύο παιδιά: τον Πιέρ, μεγαλύτερο αδελφό του Ζαν, και τον Λουί, που γεννήθηκε το 1997 από το δεύτερο γάμο του. Ο γάλλος πρόεδρος ξαναπαντρεύτηκε σε τρίτο γάμο, το Φεβρουάριο 2008, την τραγουδίστρια και πρώην μανεκέν Κάρλα Μπρούνι.
Ο Ζαν Σαρκοζί μπήκε στην πολιτική χωρίς να έχει τελειώσει τις νομικές σπουδές του. Το Μάρτιο 2008, σε ηλικία 21 ετών, εξελέγη στη συνέλευση του διαμερίσματος Ο-ντε-Σεν, ενός πλούσιου προαστείου στο δυτικό Παρίσι, όπου τέθηκε επικεφαλής της πλειοψηφίας των συμβούλων του κυβερνητικού κόμματος UMP. Τον Οκτώβριο βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης πολεμικής αφού προσπάθησε να αναλάβει, στα 23 του, την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Λα Ντεφάνς, μιας επιχειρηματικής συνοικίας στις πύλες του Παρισιού. Παραιτήθηκε έπειτα από κατηγορίες για ευνοιοκρατία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου