19.1.10

Κλειστή η εθνική Κορίνθου Τρίπολης στην Στέρνα από μπλόκο αγροτών


Ομάδα αγροτών από τους πέντε νομούς της Πελοποννήσου, μετά από πρόσκληση της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Στέρνας κι έκλεισαν πριν από λίγο τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης.
Αρκετά αυτοκίνητα έχουν μποτιλιαριστεί στην εθνική οδό, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Αργολίδα αλλά και την νότια Πελοπόννησο εκτρέπεται από τον κόμβο Αρχαίας Νεμέας ή Στέρνας μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Άργους - Τρίπολης.
Όπως μας δήλωσε πριν από λίγο το μέλος της γραμματείας του ΠΑΣΥ Αρκαδίας Δημήτρης Κολοβός, σε μισή ώρα θα πραγματοποιήσουν συνέλευση οι συγκεντρωθέντες αγρότες και θα αποφασίσουν εάν η κατάληψη θα είναι συμβολική και θα ανοίξουν το δρόμο ή θα παραμείνουν στο σημείο.
Να σημειώσουμε ότι αύριο οι εσπεριδοκαλλιεργητές της Αργολίδας και της Λακωνίας έχουν αποφασίσει προειδοποιητικές κινητοποιήσεις σε τοπικό νομαρχιακό επίπεδο. Συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει αποκλεισμό της νομαρχίας Αργολίδας και της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, ενώ μία ώρα νωρίτερα οι πορτοκαλοπαραγωγοί της Λακωνίας θα κλείσουν την εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα αποκόπτοντας την Λακωνία από την υπόλοιποι Πελοπόννησο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου