27.1.10

ΟΠΕΚΕΠΕ – Στην δημοσιότητα οι πληρωμές των επιδοτήσεων


Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) απέστειλε σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της χώρας και τις Ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών τις καταστάσεις με τις κατανομές που έγιναν σε δικαιούχους αγρότες ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης το 2006, 2007 και 2008 από το Εθνικό Απόθεμα ατομικών δικαιωμάτων, προκειμένου να γίνει ανάρτηση, ενημέρωση και έλεγχός τους.
Θεωρούμε υποχρέωση της πολιτείας τη δημοσιοποίηση της κατανομής ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα, από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται η καινούργια Κοινή Αγροτικής Πολιτική (ΚΑΠ) στη χώρα μας, για λόγους διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης, δήλωσε με αφορμή την κοινοποίηση των καταστάσεων η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνα Μπατζελή.
Η διαδικασία αυτή, πρόσθεσε, θα συνεχισθεί και το προσεχές διάστημα, οπότε θα δημοσιοποιηθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ όλοι οι δικαιούχοι ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης, καθώς και τα ποσά ενίσχυσης που εισέπραξαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου