20.1.10

Συναντήσεις Αντ. Σαμαρά με τα προεδρεία της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΣΥΔΑΣΕ


Δίκαια χαρακτηρίζει τα αιτήματα των αγροτών η ΝΔ η οποία καλεί την κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό τους και να δώσει άμεσα λύσεις. Στη Ρηγίλλης όμως ξεκαθαρίζουν πως τάσσονται κατά του κλεισίματος των δρόμων και την πρόκληση προβλημάτων σε άλλες κοινωνικές ομάδες, τονίζοντας όμως πως δεν θα υποδείξουν σε κανέναν τις μορφές των κινητοποιήσεων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τα προεδρεία της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΣΥΔΑΣΕ και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα των αγροτών ενώ τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί και με εκπροσώπους άλλων αγροτικών οργανώσεων.
Ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος
παρίστατο στις συναντήσεις χαρακτήρισε γόνιμο το διάλογο, ότι υπήρξε μια ενδελεχής ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του αγροτικού κόσμου και συμφωνήθηκε, όπως είπε, να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία και συνεργασία με τα όργανα των αγροτών το επόμενο διάστημα. Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως για τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ τα αγροτικά ζητήματα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα και πως το κόμμα θα στηρίξει και θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών που δίνουν τη μάχη για την επιβίωσή τους.
Όσον αφορά το θέμα του κλεισίματος των δρόμων ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως η κάθοδος των αγροτών στους δρόμους είναι αυθόρμητη υπό την πίεση των προβλημάτων που εντείνονται τα τελευταία χρόνια. Επανέλαβε όμως πως η ΝΔ δεν συμφωνεί με το κλείσιμο των δρόμων και την πρόκληση προβλημάτων σε άλλες κοινωνικές ομάδες. "Αυτή είναι η διαφορά μας με την παρούσα κυβέρνηση" τόνισε ο κ. Κασαπίδης. "Γιατί διαχρονικά η ΝΔ δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις που δημιουργούν προβλήματα στις κοινωνικές ομάδες. Ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες αγρότες ότι σταθήκαμε στο πλευρό τους σε δύσκολες στιγμές, σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν. Καλούμε την κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα να συντονίσουμε τους χτύπους της καρδιάς μας για τα προβλήματα και την προοπτική των ελλήνων αγροτών που αισθάνονται ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου