21.1.10

Συνελήφθηκαν δύο μοντέλα για πορνεία – Είχαν ..ταρίφα από 250 έως 1000 ευρώ


Δύο κοπέλες, μοντέλα, 20 και 21 ετών, υπήκοοι Λιθουανίας και Ουγγαρίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής, ως μέλη διεθνούς κυκλώματος πορνείας. Το κύκλωμα προωθούσε σε ερωτικά ραντεβού, σε όλο τον κόσμο, νεαρές από τις ανατολικές χώρες, έναντι χρηματικής αμοιβής 250 έως 1000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών εντόπισαν τις αγγελίες ύστερα από έρευνα στο διαδίκτυο και έκλεισαν ραντεβού με τα δύο μοντέλα σε δωμάτια πολυτελών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας, όπου τις συνέλαβαν, αφού παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρηματικά ποσά, που είχαν συμφωνηθεί.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαπές εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστων, που φέρονται ως εγκέφαλοι του διεθνούς κυκλώματος, το οποίο έχει έδρες σε Λονδίνο, Μόσχα, Πράγα και Αμστερνταμ....

Οι δυο κοπέλες δεν τα είχαν συναντήσει ποτέ τους εργοδότες τους. Κατέθεταν σε αυτούς τις εισπράξεις από τα ερωτικά ραντεβού, που έκλειναν κατά τις παγκόσμιες περιοδείες τους, σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.
Στην κατοχή των δύο γυναικών βρέθηκαν 1.550 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, καθώς και διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα ξενοδοχεία της Ευρώπης.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου