19.12.09

Τα Τέμπη κλειστά για ένα μήνα – Κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Νομό Λαρίσης


Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα Τέμπη λόγω των κατολισθήσεων και των εργασιών αποκατάστασης του προβλήματος τονίζει με σημερινή της ανακοίνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
Μέχρι την αποπεράτωση των παραπάνω εργασιών, για την οποία θα εκδοθεί νέο δελτίο, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται :
α. Από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας [Χ/Θ 346+300 Π.Α.Θ.Ε.] προς την περιφερειακή οδό Λάρισας- Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων-Καλαμπάκας-Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό.
β. Από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου –Λάρισας [Χ/Θ 360+200 Π.Α.Θ.Ε.] προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου –Λάρισας και στη συνέχεια μέσω Π.Ε.Ο. Λάρισας –Θεσσαλονίκης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης –Αμπελώνα-Τυρνάβου- Ελασσόνα-Κοζάνης- Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κλειδί Ημαθείας....

Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου [Χ/Θ 349+396 Π.ΑΘ.Ε.] προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας – Αγιάς – Αγιόκαμπου – Βελίκας - Κόκκινου Νερού – Στομίου - Ομολίου, θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο προε Θεσσαλονίκη από δ/ση Στομίου [Χ/Θ 390+700 Π.Α.Θ.Ε.]
β. Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα :
Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Κλειδί Ημαθίας [Χ/Θ 474+500 Π.Α.Θ.Ε] προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και από εκεί:
(α). Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας - Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν μέσω Π.Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς την Επαρχιακή Οδό Συκουρίου –Λάρισας , θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.
(β). Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης- Γρεβενών-Καλαμπάκας – Τρικάλων- Λάρισας και εν συνεχεία δια της Περιφερειακής Οδού Λάρισας – Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.
(2).Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5, τόνους που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης [Α/Κ Κορινού Πιερίας Χ/Θ 445+000] προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας-Τυρνάβου- Αμπελώνα-Γυρτώνης, έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης όπου θα συνεχίζουν μέσω Π.Ε.Ο. Λάρισας –Θεσσαλονίκης προς την Επαρχιακή Οδό Συκουρίου – Λάρισας και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.
(3). Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη-Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται Α/Κ Κορινού και θα ακολουθούν εν συνεχεία την παραπάνω διαδρομή. Όσα κινηθούν προς Λάρισα , θα αναστρέφονται στον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία , επίσης μέσω Α/Κ Κορινού θα εκτρέπονται κατάλληλα.
Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων καλεί τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου