13.12.09

Η πέτρα του σκανδάλου ήταν η γραμματέας της ..κυρίας


Σα βόμβα έσκασε στο περιβάλλον του πρώην συζύγου πασίγνωστης ηθοποιού η είδηση ότι για το χωρισμό του ζευγαριού ευθύνεται η ερωτική σχέση της γυναίκας με τη γραμματέα της.
Αν και ο σύζυγος εδώ και πολλούς μήνες παραδεχόταν ότι η σύντροφος του τον απάτησε ποτέ δεν είχε αναφέρει λεπτομέρειες, μέχρι που κάποιος κοινός γνωστός τους, του ανακοίνωσε πως η πρώην του διαδίδει διάφορα για τον ανδρισμό του.
«Ακούγοντας τα λόγια του άνδρα ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι του…» διηγείται θαμώνας κεντρικής καφετέριας της Θεσσαλονίκης, που έτυχε να κάθεται στο διπλανό τραπέζι την ώρα που λάμβανε χώρα η συζήτηση.
«Τότε άρχισε να φωνάζει και να λέει πως αυτός φταίει που δε την ξεφτίλισε λέγοντας στα μέσα πως την έπιασε στα πράσα με τη γραμματέα της. «Ούτε για φτύσιμο δεν είναι» μονολογούσε κι έφυγε εκνευρισμένος…»...

Το ζευγάρι αποτελούσε υπόδειγμα στον καλλιτεχνικό χώρο και ξάφνιασε με την απόφαση του χωρισμού του ακόμα και τους πιο δικούς του ανθρώπους.
Η ηθοποιός ερωτούμενη μίλησε απλά για ασυμφωνία χαρακτήρων ενώ ο σύντροφος της τον οποίο οι πληροφορίες τον ήθελαν να πέφτει σε κατάθλιψη, αρκέστηκε να πει πως η προδοσία πάντα πονά, αφήνοντας υπονοούμενα για απιστία της συζύγου του.
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ωστόσο, δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο δείγμα, αφού κυκλοφορούσε πάντα χωρίς συνοδό, παρά μόνο με την πολύ στενή της συνεργάτιδα.
Τη γυναίκα που αποτελεί το φύλακα άγγελο της, αλλά και που ακόμα και ο αγαπημένος της εμπιστευόταν τυφλά. Εκείνη που έμελλε να αποτελέσει και το μοιραίο πρόσωπο στη σχέση του και να του τινάξει τα όνειρα στον αέρα.
Η ερωτική σχέση της ηθοποιού με τη γραμματέα της ωστόσο, δεν είναι άγνωστη στον στενό επαγγελματικό της κύκλο.
Πρώην στιλίστας της καλλιτέχνιδας μάλιστα λέει : «Ο κόσμος το έχει τούμπανο. Αυτός ο έρωτας είναι τόσο δυνατός, που καθορίζει ακόμα και τις συνεργασίες της. Αν δεν περάσεις από την έγκριση της…γραμματέως δεν κάνεις τίποτα. Όσο για τον κύριο ας πρόσεχε. Έπρεπε να είχε καταλάβει εξ αρχής τι συμβαίνει με της δυο τους. Δεν είναι τυχαίο που ποτέ η ηθοποιός δε μπορεί να σταυρώσει σχέση…».
Ο προδομένος σύζυγος της ηθοποιού πάντως σύμφωνα με το περιβάλλον του, αν και σοκαρισμένος, δεν έπαψε στιγμή να την αγαπά και φαίνεται μετανιωμένος που αποκάλυψε εν βρασμό ψυχής το μεγάλο μυστικό που του στέρησε την ευτυχία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου