10.12.09

Πίαστηκαν μαλλί με μαλλί γιατρός με νοσοκόμα


Σκηνές άγριες εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με καταγγελία, σε περιφερειακό ιατρείο του Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης όταν μία γιατρός πιάστηκε μαλλί με μαλλί με νοσηλεύτρια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νοσηλεύτριας, νωρίς το πρωί της Τρίτης στο συγκεκριμένο ιατρείο εργάζονταν οι δύο τους καθώς οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε άδεια. Αυτό όμως εξόργισε την 53χρονη γιατρό και την πήρε τηλέφωνο για να της ζητήσει το λόγο για τις απουσίες των υπόλοιπων εργαζομένων. Οταν η νοσηλεύτρια της εξήγησε το λόγο και της είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, η γιατρός βγήκε από τα ρούχα της. Με απερίγραπτες εκφράσεις άρχισε να βρίζει την καταγγέλλουσα, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Το επεισόδιο όμως δεν τελείωσε εκεί. Η γιατρός, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της νοσηλεύτριας, την έσπρωξε σε ένα δωμάτιο και την κλείδωσε...

Η νοσηλεύτρια βγήκε από το δωμάτιο από άλλη πόρτα και επέστρεψε στη θέση της, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια. Οταν όμως τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν, η 53χρονη έχασε τον έλεγχο, την άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε με δύναμη στον ώμο... Κι όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών και επισκεπτών. Η νοσηλεύτρια κατέθεσε μήνυση εναντίον της γιατρού για τη βάναυση συμπεριφορά της.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου