16.12.09

Επιστολή Νάντιας προς τον πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Λ. Μεσσηνίας


Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Λ. Μεσσηνίας, με την οποία ζητά την αλλαγή του δρομολογίου Καλαμάτα – Πύλος, ούτως ώστε αυτή να περιλαμβάνει και τα χωριά Γιάλοβα, Πετροχώρι και Ρωμανό.
Η επιστολή αυτή εστάλη μετά από αίτημα κατοίκων των άνω χωριών, οι οποίοι ζητούν το δρομολόγιο Καλαμάτα – Πύλος ή κάποια λεωφορεία αυτού να περιλαμβάνει και διέλευση από αυτά τα χωριά. Στην επιστολή της, η κ. Γιαννακοπούλου υπογραμμίζει, ότι η διαδρομή που προτείνεται θα εξυπηρετούσε 650 και πλέον συμπολίτες μας από τα παραπάνω χωριά των Δήμων Νέστορος και Πύλου. Επιπλέον, η κ. Γιαννακοπούλου επισημαίνει την πολύπλευρη σημασία για την περιοχή, της απευθείας σύνδεσης με την πόλη, το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Καλαμάτας, που αποτελεί κέντρο δραστηριότητας για το σύνολο του Νομού.
Με την επιστολή αυτή, η κ. Γιαννακοπούλου ζητά να εξεταστεί το παραπάνω ενδεχόμενο, πιστεύοντας ότι η αλλαγή αυτή θα συνδράμει αποφασιστικά στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, στην περαιτέρω ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του οικοσυστήματος της περιοχής, αλλά και στις επενδυτικές προοπτικές της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου