27.11.09

To βίντεο-DVD με ομαδικά όργια σε νοσοκομείο έχει… σπάσει τις μηχανές αναζήτησης της Google !!!


Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του πλανήτη . Γιατροί και νοσοκόμες έκαναν ομαδικά όργια σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και τα κατέγραφαν σε βίντεο.
Το όνομα του οργανωτή των οργίων, ουρολόγου γιατρού όσο και του νοσοκομείου των οργίων είναι πασίγνωστα αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια των προϊσταμένων αρχών να τα δημοσιοποιήσουν. Η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη καθώς εκκρεμεί μήνυση μιας από τις νοσοκόμες, γι' αυτό και δεν θα δημοσιεύσουμε τα ονόματα. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των εμπλεκόμενων προσώπων και τη δικαιοσύνη. Για όσους είναι περίεργοι, να πούμε οτι το επώνυμο του ουρολόγου αρχίζει από Α. και του νοσοκομείου από Λ Το θέμα δεν έχει μόνο ροζ απόχρωση, αλλά και νομική-ηθική πλευρά, καθώς τα όργια γίνονταν εν ώρα εργασίας.
Η ιστορία του ροζ DVD που καταγράφει τα όργια είναι μεγάλη. Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα με τσόντες πριν από περίπου δύο χρόνια και έκτοτε έχει κάνει το γύρο του ίντερνετ. Τι δείχνει το ροζ βίντεο με τα ομαδικά όργια σε νοσοκομείο που όλοι ψάχνουν;...

Στο βίντεο δύο άντρες κάνουν έρωτα με μια κοπέλα σε κρεβάτι θαλάμου νοσοκομείου. Η κοπέλα ανησυχεί μήπως τους ακούσουν και ρωτά επίμονα αν η πόρτα είναι κλειδωμένη. «Κι αν μας πιάσουν;» ακούγεται να λέει. Δεν έχει ιδέα οτι βιντεοσκοπείται καθώς η κάμερα είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα καλοριφέρ και κρυμένη σε κάτι που μοιάζει με τσάντα ή μπουφάν.
Το βιντεάκι εκτός από τσόντα με ερωτικό τρίγωνο έχει και συλλεκτική αξία για τις ατάκες του. «Κάτσε παιδί μου, τι κάνεις εσύ εκεί πέρα πίσω», «πώς μιλάς έτσι, γιατί είσαι τόσο πρόστυχος», «φάε το τρομπόνι», «δε θα μπορώ να περπατάω αύριο» είναι μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούγονται αλλά δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε όλη την συνομιλία γιατί θα διωχθούμε με τον νόμο περί ασέμνων «οι πιστοί » του είδους ανατρέξτε στην Ρώσικη ιστοσελίδα για πλήρη …ενημέρωση

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου