25.11.09

Νέες αποκαλύψεις για τα όργια σε νοσοκομείο που κυκλοφόρησαν σε DVD και ανέβηκαν στο Διαδύκτιο !!!


Το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές γιατρούς και νοσοκόμες γνωστού νοσοκομείου των Αθηνών έχει πάρει δραματικές διαστάσεις.
Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαρτυρούν και άλλους εμπλεκομένους, ενώ λόγω της έρευνας επικρατεί πλήρης αναστάτωση στο νοσοκομείο.
Σε βόμβα μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η ιστορία με το ροζ βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα και εξετάζεται το ενδεχόμενο στο ροζ σκάνδαλο να εμπλέκονται, εκτός από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, συνοδοί ή ακόμη και ασθενείς!
Η ιστορία λαμβάνει απρόβλεπτες διαστάσεις καθώς στο ροζ βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οργανώνονταν ρωμαϊκά όργια μεταξύ γιατρών, νοσηλευτών και υπαλλήλων...

Από την αρχική διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορούσε την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο σε ρωσική πορνο-ιστοσελίδα, δημιουργήθηκε η εντύπωση στους ερευνητές πως ανάμεσα στους συμμετέχοντες στα όργια ήταν και άνθρωποι που δεν φορούσαν ιατρικές μπλούζες ή στολή νοσηλευτών. Γι’ αυτό ο συντάκτης της δικογραφίας, η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, αναφέρει ότι χρήζει περαιτέρω διερεύνησης το ενδεχόμενο ανάμεσα στους συμμετέχοντες να υπάρχουν και ασθενείς, αλλά και συνοδοί νοσηλευόμενων.
Κρυμμένα μυστικά
Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει καιρό τις δικαστικές αρχές λόγω της σοβαρότητας των πράξεων καθώς τα ροζ πάρτι γίνονταν μέσα στους χώρους του δημόσιου νοσοκομείου την ώρα που οι γιατροί και οι νοσοκόμες θα έπρεπε να είναι στο πλευρό των ασθενών. Αν μάλιστα αποδειχτεί ότι σε αυτά τα ρωμαϊκού τύπου όργια έπαιρναν μέρος και ασθενείς, αλλά και συνοδοί, τότε η υπόθεση αποκτά χαρακτήρα τεράστιου σκανδάλου. Η ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν επί δύο ολόκληρα χρόνια ένας γιατρός και τρεις γυναίκες αναζητούσαν τρόπο να κατεβάσουν από το Ιντερνετ το υλικό που τους εξέθετε και απειλούσε τις δουλειές, τις συγγενικές τους σχέσεις και την ίδια την προσωπικότητά τους. Οταν δεν τα κατέφεραν κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη.
Τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και καθημερινά νέα στοιχεία συμπληρώνουν το αμαρτωλό παζλ. Ηδη -όπως φαίνεται- καθημερινά ανεβαίνει ο αριθμός των συμμετεχόντων στο ροζ σκάνδαλο. Μέχρι στιγμής, ο συνολικός αριθμός είναι δώδεκα άτομα, με μόνο δύο γιατρούς και έναν γιο γιατρού που επαγγέλλεται τον ιατρικό επισκέπτη να... εκπροσωπούν το ανδρικό φύλο! Εκτός όμως από τη σκανδαλιστική της πλευρά, αυτή η ιστορία παίρνει και άλλες σοβαρές διαστάσεις. Ηδη μια εργαζόμενη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι οι ερωτικές της περιπτύξεις προβάλλονταν στο Διαδίκτυο. Πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, ευτυχώς όμως τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου