6.11.09

Προτάσεις από τα Επιμελητήρια των πυρόπληκτων περιοχών στην υπουργό Λούκα Κατσέλη !!!


Άμεσα μέτρα για τη στήριξη των επενδύσεων, την ενίσχυση της ρευστότητας των ΜμΕ και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων νομών, Αρκαδίας, Αχαϊας, Εύβοιας, Ηλείας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ζητούν σε κοινή επιστολή τους οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων των παραπάνω πυρόπληκτων νομών από την υπουργό Οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, καταθέτοντας παράλληλα και προτάσεις.
Η επιστολή αυτή κοινοποιείται μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών είχαν στείλει κοινό έγγραφο ζητώντας και πάλι την άμεση στήριξη της οικονομίας των πυρόπληκτων νομών στους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο.
Η κα. Λούκα Κατσέλη έστειλε επιστολή, στις 27 Οκτωβρίου όπου ζητούσε από τους προέδρους των Επιμελητηρίων να θέσουν τις προτάσεις τους για τη στήριξη των επιχειρήσεων και της οικονομίας και αυτό πράττουν με τη σημερινή επιστολή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου