23.11.09

Νάντια Γιαννακοπούλου - Στην εκδήλωση αναδασωτικής δράσης του Συλλόγου «Φίλοι του Ταυγέτου » !!!


Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, παρέστη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κ. Γιαννακοπούλου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και σε δηλώσεις της μεταξύ άλλων είπε: «Σκοπός και σταθερή επιδίωξη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η διατήρηση ενός διεθνούς περιβάλλοντος σταθερότητας, ομόνοιας, ειρήνης, αλλά και περιφερειακής συνεργασίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν προμετωπίδα της ελευθερίας των πολιτών, μάχονται, προς όφελος της διατήρησης των αρχών και αξιών του ελληνισμού και της δημοκρατίας».
Το πρωί της Κυριακής, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε στις τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση. Στη συνέχεια, η κ. Γιαννακοπούλου συμμετείχε στην πρωτοβουλία της αναδασωτικής δράσης που διενεργήθηκε από μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Οι φίλοι του Ταϋγέτου» και εθελοντές. Σε συνομιλία της με τους εθελοντές, η κ. Γιαννακοπούλου υπογράμμισε «Παρά τις τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές, ο ορεινός όγκος του Ταϋγέτου με το απαράμιλλο φυσικό του κάλλος αποτελεί έναν πολύ σημαντικό πνεύμονα πρασίνου αλλά και μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο μας. Η προστασία του πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της Πολιτείας, ώστε να υπάρξει συντονισμένη δράση μεταξύ κρατικών φορέων, κατοίκων της περιοχής και εθελοντών τόσο για τη διατήρηση όσο και για την οργανωμένη αναδάσωσή του»...

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκε στην ανοικτή συζήτηση που οργάνωσε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο , με θέμα το ελαιόλαδο. Η κ. Γιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ελαιοπαραγωγούς για τα προβλήματά τους και ιδιαίτερα για την τιμή του ελαιόλαδου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου