23.11.09

Παρέσυρε και άφησε αβοήθητη μία 5χρονη στην Βαρβάσαινα Ηλείας !!!


«Πάγωσε» το αίμα όσων βρίσκονταν στην περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας όταν ένας μοτοσικλετιστής παρέσυρε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και το άφησε αβοήθητο! Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι. Το κοριτσάκι, όπως και άλλα παιδάκια, είχαν μόλις σχολάσει από το νηπιαγωγείο και πήγαιναν να συναντήσουν τους γονείς τους για να πάνε σπίτι. Ο νεαρός οδηγός του δικύκλου επιχείρησε να περάσει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα, χωρίς όμως να αντιληφθεί τα παιδιά που περνούσαν, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη μικρή και να την τραυματίσει.
Ωστόσο, ο ασυνείδητος δράστης όχι μόνο δεν σταμάτησε την πορεία του για να βοηθήσει το θύμα του, αλλά επιτάχυνε και εξαφανίστηκε, παρά την προσπάθεια του πατέρα του κοριτσιού να τον σταματήσει.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί ευτυχώς διαπίστωσαν ότι έφερε μόνο ελαφρά τραύματα. Την ίδια ώρα, στο Βασιλικό Ευβοίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ένα αγοράκι ηλικίας μόλις δύο ετών που διέσχιζε κάθετα το δρόμο. Το άτυχο παιδάκι, που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία δεν συνοδευόταν από ενήλικες (!), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου