13.10.09

Καταγγελία για ΤΕΙ Καλαμάτας από Αναγνώστη στο Blog Troktiko !!!



KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ"Γνωστή υπόθεση καθηγήτριας Λογιστικής ΟΤΑ στο Τοπικής Αυτοδιοίκησης Καλαμάτας ταλανίζει χρόνια τους σπουδαστές του, της οποίας η παρουσία εκεί στερεί από τους ίδιους το Πτυχίο.
Πρόκειται για χρόνια γνωστή υπόθεση στο ΤΕΙ και στην πόλη της Καλαμάτας, στην οποία όμως επίσης εδώ και χρόνια δεν παρεμβαίνει κανένα Ανώτερο Όργανο, εντός και εκτός ΤΕΙ, ενώ το θέμα βρίσκεται σε πλήρη γνώση όλων, έχοντας δημιουργήσει απίστευτη βραδυπορία αποφοίτησης όλων των σπουδαστών που παρακολουθούν το μάθημα στο 6ο εξάμηνο. Ο φοιτητικός κόσμος της Καλαμάτας...

αγανακτισμένος αρκείται στο να παρακολουθεί την καθηγήτρια να δίνει εργασίες επιλεκτικά, να τους φακελώνει δηλώνοντάς το ευθέως ενώπιόν τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε τι εκδικητικές ενέργειες θα προβεί εάν τολμήσουν να το καταγγείλουν σημειώνοντας τα ονόματά τους, κατά την εξέταση λέει τις απαντήσεις των θεμάτων σε αγόρια σπουδαστές, τιμωρει με το βαθμό όσους τολμούν να ζητήσουν το λόγο, προσβάλλει τους σπουδαστές δημιουργώντας σε κάθε μάθημα καυγάδες, τα θέματα που βάζει -σύμφωνα με άλλους καθηγητές που τα λύνουν- δεν έχουν σωστή διατύπωση και γι' αυτό δεν μπορούν να τα λύσουν οι σπουδαστές (περνάει 5 στους 300 σταθερά κάθε εξάμηνο), και γενικώς αποτελεί βραχνά της δημόσιας εκπαίδευσης χωρίς καμμία τιμωρία.
Γιατί κύριε Πρόεδρε του ΤΕΙ Καλαμάτας δεν επεμβαίνετε στη σαπίλα που δεν μας αφήνει να πάρουμε πτυχίο ;;;
Τι πρέπει να γίνει, να δημοσιοποιηθεί το θέμα στα κανάλια για να απολυθεί η συγκεκριμένη καθηγήτρια και να ανασάνει το Τμήμα ;;;
Τα στοιχεία της καθηγήτριας βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια όποιυ θεσμικού οργάνου αποφασίσει να επέμβει προτού κλείσουμε 10ετία ως αιώνιοι φοιτητές στο ΤΕΙ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_4137.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου