14.10.09

“Άδειασαν ” … ΕΞΙ Διαμερίσματα στην σειρά στον Πύργο !!!


Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά συνολικά έξι διαμερίσματα, «άδειασε» σπείρα διαρρηκτών χθες το πρωί στον Πύργο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι ιδιοκτήτες τους. Στην περιοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου, η ομάδα των διαρρηκτών, «χτύπησε» ανενόχλητη σε δύο πολυκατοικίες, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γείτονες που μένουν ακόμα και στα διπλανά διαμερίσματα. Χρυσαφικά άγνωστης ακόμα αξίας, χρήματα, λάπτοπ, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα είδη, αποτέλεσαν λεία των δραστών.
Οι Αρχές υπολογίζουν από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ότι η σπείρα έδρασε στο χρονικό διάστημα από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι. Σε όλες τις περιπτώσεις οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν ένα είδος λοστού...

καταφέρνοντας να παραβιάσουν ακόμα και πόρτες ασφαλείας. Στην πρώτη περίπτωση «χτύπησαν» τέσσερα διαμερίσματα στην πολυκατοικία που βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Αγίου Αρτεμίου στον Πύργο, πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Οι δράστες παραβίασαν από ένα διαμέρισμα στον 2ο και στον 3ο όροφο και δύο στον 5ο. Από όλα αφαίρεσαν ό,τι πιο πολύτιμο βρήκαν, κυρίως χρυσαφικά και χρήματα. Στη δεύτερη περίπτωση οι διαρρήκτες χτύπησαν πολυκατοικία ακριβώς απέναντι, στην οδό Φωκίωνος 52 Β'. Εκεί παραβίασαν με τον ίδιο τρόπο τις κεντρικές εισόδους δύο διαμερισμάτων αφαιρώντας ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ρολόι συνολικής αξίας 2000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ από το ένα και ένα κινητό τηλέφωνο από το άλλο. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου διενεργεί έρευνες για τη σειρά αυτή των διαρρήξεων από σπείρα, που όπως φαίνεται είχε τον τρόπο να εξακριβώσει εύκολα αν βρίσκονταν οι κάτοικοι μέσα στα διαμερίσματα.
protinews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου