22.10.09

«Βαρειές καμπάνες »σε εμπόρους που εξαπατάνε αγρότες ζητεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. !!!


Να γίνει πιο αυστηρό το νομοθετικό πλαίσιο για τους ασυνεπείς εμπόρους αγροτικών προϊόντων, πρότεινε μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής Ν. Καβάλας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Παπουτσής.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «οι Έλληνες αγρότες βιώνουν τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο τον κίνδυνο να χάνουν κάθε φορά τη σοδειά τους εξ αιτίας της αφερεγγυότητας και της δολιότητας ασυνεπών εμπόρων που αγοράζουν τη σοδειά τους και απολαμβάνουν περίπου καθεστώτος ατιμωρησίας.
Η ηγεσία του υπουργείο από τα πρώτα νομοθετικά μέτρα που θα λάβει πρέπει να είναι η εξέταση αυστηροποίησης του θεσμικού πλαισίου των κυρώσεων

που είναι απαρχαιωμένο από τη δεκαετία του 50 με μία μικρή βελτίωση στις αρχές τις δεκαετίας του 1980. Έτσι νομίζω πως πρέπει να εργαστεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Δημ. Παπουτσής ζήτησε ενημέρωση από την υπουργό Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και για την πώληση της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Θέλω από την αρμόδια υπουργό ενημέρωση με την κατάθεση του φακέλου στη Βουλή για το περιεχόμενο της σύμβασης, από την οποία διακυβεύεται και το μέλλον των εργαζομένων σε αυτή την επιχείρηση αλλά και το μέλλων των Ελλήνων αγροτών».
Πασεγες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου