17.10.09

Επίσκεψη Δημ. Δράκου σε Φιλιατρά – Κυπαρισσία για τις ζημιές !!!


Ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος με τη συνοδεία κλιμάκιου γεωπόνων της ΝΑΜ και του Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγίωτη Γιαννακέα, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές Φαρακλάδα, Τερψιθέα και Φιλιατρά, για την αυτοψία και τον προσδιορισμό του μεγέθους των ζημιών που προκάλεσε η χθεσινή και σημερινή σφοδρή νεροποντή.
Συνάντησε τους δημάρχους της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών όπου και διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες από τις ζημιές έχουν πραγματοποιηθεί στον άξονα του εθνικού δρόμου Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Ακόμα, ζημιές έχουν υποστεί και ορισμένες καλλιέργειες της περιοχής όπου η καταγραφή αυτών γίνεται από το κλιμάκιο γεωπόνων της ΝΑΜ.
Ο κ. Νομάρχης τόνισε πως..

η ΝΑΜ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της οριστικής αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινόμενων μέσω της πραγματοποίησης συνολικής μελέτης για ολόκληρη την περιοχή. Ωστόσο, για την άμεση παρέμβαση και εκπόνηση διορθωτικών επεμβάσεων στις άνωθι περιοχές, που χρίζουν αυτή τη στιγμή προσοχή, η ΝΑΜ, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους δήμους, θα αποστείλει μηχανήματά της, τα οποία, μαζί με τον αντίστοιχο στόλο των δήμων, θα εργαστούν για το σκοπό αυτό.
filiatranews.blogspot.com/2009/10/blog-post_8952.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου