9.10.09

Να ανοίξουν τα χαρτιά τους καλεί τους υποψήφιους η Οργανωτική Συνεδρίου της ΝΔ !!!


Ανοικτό παραμένει το θέμα της διαδικασίας της εκλογής του αρχηγού στη ΝΔ, μετά την σημερινή συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου που εξέτασε όλα τα οργανωτικά και διαδικαστικά ζητήματα.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Σιούφας ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Η επιτροπή εξέτασε όλα τα θέματα ακόμη και το ενδεχόμενο διεύρυνσης του αριθμού εκείνων που θα συμμετάσχουν στην ανάδειξη του αρχηγού".
Πρόσθεσε ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά αύριο στις έξι το απόγευμα και ότι αποφασίστηκε να κληθούν σ΄αυτήν και οι ενδιαφερθέντες να διεκδικήσουν το αξίωμα του προέδρου....

Ο Δ. Σιούφας είπε ακόμη ότι τα μέλη της επιτροπής κατάθεσαν σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του συνεδρίου, ότι όλες οι παρεμβάσεις χαρακτηρίστηκαν από υψηλό αίσθημα ευθύνης και ότι κατέληξαν ομόφωνα σε ορισμένες κοινές παραδοχές:
Ο Κώστας Καραμανλής παραμένει πολιτικό κεφάλαιο για την παράταξη και την χώρα. Η διαδικασία και το συνέδριο έχουν καθήκον και μέλημα την διασφάλιση της ενότητας της παράταξης. Η ενασχόληση με το συνέδριο δεν επηρεάζει την άσκηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης γι αυτό και θα υπάρχουν παρεμβάσεις για τη δράση της κυβέρνησης. Το οφείλουμε ως καθήκον στη χώρα αλλά και στα εκατομμύρια των πολιτών που μας ψήφισαν, κατέληξε ο κ. Σιούφας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου