15.10.09

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Εξασφάλισε δάνειο η ΠΑΕ !!!


Στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Γρηγορόπουλος που μίλησε στους παίκτες κυρίως για τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξήρε την υπομονή που κάνουν όλοι και τόνισε ότι εξασφάλισε δάνειο για να καλύψει εντός των επόμενων ημερών τις υποχρεώσεις προς αυτούς.
«Με την παρουσία μου εδώ στα αποδυτήρια, στον πιο ιερό χώρο της ομάδας, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την άψογη και καθ’ όλα επαγγελματική στάση που έχετε κρατήσει κυρίως στο οικονομικό κομμάτι...

Είσαστε μέλη της ομάδας για περίπου δύο μήνες χωρίς να έχετε λάβει ότι δικαιούστε και αυτό με καθιστά υπεύθυνο ώστε άμεσα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ΠΑΕ Καλαμάτα εξασφάλισε δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι την άλλη Τετάρτη θα έχετε λάβει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων και θέλω να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη την προσπάθειά σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε πραγματικά να φοράτε τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας». Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά, μπορεί να μην έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά έχουμε και τις δυνατότητες και την ψυχή για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πραγματικά σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σας» τόνισε ο Γιώργος Γρηγορόπουλος.
Στα αγωνιστικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα ο Κώστας Δασκαλάκης και ο Παναγιώτης Τσιμικλής. Ο Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις παρέμεινε κλινήρης λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας, ενώ ο Ιβάν Τάσιτς αναμένεται να επιστρέψει αύριο από την πατρίδα του, όπου μετέβη για προσωπικό του θέμα.
sportnet.gr/report.php?id=201813

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου