7.10.09

Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών και για Ναρκωτικά !!


Πλούσιο το αστυνομικό ρεπορτάζ από την Πάτρα με συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά έγγραφα καθώς και συλλήψεις για ναρκωτικά .Αναλυτικά

α ) Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας...

β ) Εντοπίστηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατόπιν υποδείξεως του οδηγού φορτηγού οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δεκαεπτά (17) αλλοδαποί άνδρες στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, κρυμμένοι στο χώρο της καμπίνας του οχήματος, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθησαν οι παραπάνω αλλοδαποί.

γ )Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, 27χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διότι εντός του φορτίου του οχήματός του εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι έντεκα (11) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενώ το προαναφερθέν όχημα κατασχέθηκε.

δ ) Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Πάτρας, 19χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (02) σακουλάκια, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 10,5 γραμμαρίων. Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου