31.10.09

Απονεμήθηκαν τα βραβεία « ΜΟΡΦΕΑΣ » στα καλύτερα ξενοδοχεια της χώρας μας !!


Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν με τα βραβεία «Μορφέας», ήταν εκείνες που απέσπασαν τις καλύτερες βαθμολογίες από πιστοποιημένους «μυστικούς επιθεωρητές» της TUV-HELLAS, που επισκέφθηκαν ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα για λογαριασμό της Philoxenia. Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, η υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου και ο πρόεδρος της Helexpo, Αριστοτέλης Θωμόπουλος.
Οι νικητές των Βραβείων «ΜΟΡΦΕΑΣ»...

Το Χρυσό «ΜΟΡΦΕΑ» στην Κατηγορία «Ξενοδοχείο Πόλης» απέσπασε το “Classical King George Palace” και τα τέσσερα Αργυρά Βραβεία τα ξενοδοχεία “Life Gallery”, “Hotel Grand Bretagne”, “Domotel Xenia Volou” και “Classical Makedonia Palace”.
Ο Χρυσός «ΜΟΡΦΕΑΣ» στην κατηγορία «Παραθεριστικό Ξενοδοχείο (Resort)» απονεμήθηκε στο “Elounda Beach Hotel”, ενώ με Αργυρό βραβεύτηκαν το “Porto Sani Village”, το “Eagles’ Palace”, το “Aquila Porto Rethymno” και το “Meliton Beach Porto Carras”.
Το Χρυσό «ΜΟΡΦΕΑ» στην κατηγορία «Ξενοδοχείο Boutique» απέσπασε το ξενοδοχείο “Life Gallery”, ενώ με Αργυρό βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία “Sani Asterias Suites”, Aguila Elounda Village”, “Ανωβολιός” και “Daios Luxury Living”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου