30.10.09

Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στις Σέρρες – Ύμνοι στον Κων/νο Καραμανλή !!!


Τις Σέρρες επισκέφθηκε χθές βράδυ ο υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη της ΝΟΔΕ Σερρών και πραγματοποίησε ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.
Μετά την συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν απόψεις και θέσεις γύρω από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, που είναι το πως θα μπορέσουμε να επανασυντάξουμε μια τραυματισμένη Νέα Δημοκρατία, τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης, όσο και στο ζήτημα της ιδεολογικής ανασύνταξης και της απαραίτητης ενότητας και συσπείρωσης που υπάρχει τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση». Ο κ. Σαμαράς συμπλήρωσε ότι «στη Νέα Δημοκρατία από το 1976 αγωνίζομαι με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραμανλή και με την επιστροφή μου με το νέο πρόεδρο Κώστα Καραμανλή».
Κατά την ομιλία του ο κ. Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λέγοντας ότι τον σημάδεψε η παρουσία του και το παράδειγμά του. «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έμαθε

να βάζουμε πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον» τόνισε ενώ αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή επεσήμανε ότι «γρήγορα θα δικαιωθεί».
Όσον αφορά τα εθνικά ζητήματα ο κ. Σαμαράς είπε ότι στα ζητήματα που αφορούν τις «κόκκινες γραμμές» για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, οι θέσεις του είναι γνωστές.
Στην ομιλία του κ. Σαμαρά παραβρέθηκε και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Αχιλλέας Καραμανλής, ο οποίος δήλωσε ότι «το κόμμα έχει μια ιστορία, μια συνέχεια και μια συνέπεια. Όποιος μπορεί να εκφράσει αυτή την άποψη έχει την αγάπη όχι μόνο τη δική μου, αλλά και όλων των νεοδημοκρατών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου