25.10.09

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά. Στην Τρίπολη !!


Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε αργά χθες το απόγευμα την Τρίπολη και είχε συνάντηση αρχικά με το Νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στη συνέχεια με τα μέλη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας ενώ πρίν απο λίγο ολοκλήρωσε την ομιλία του σε στελέχη της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς ανέφερε οτι είναι χαρούμενος γιατί βρίσκεται ανάμεσα σε ενα λαό που έχει δώσει πολλά στην πατρίδα και σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει την παράταξη. "Ξεκινώ", είπε, "το δικό μου αγώνα απο την πιο γνώριμη περιοχή και σας λέω οτι κατεβαίνω υποψήφιος για πρόεδρος προκειμένου να ενώσω το κόμμα και την παράταξη και δυνατά να δημιουργήσουμε γέφυρα με την κοινωνία. Μία επαφή που τελευταία έχει τορπιλιστεί απο το άσχημο και μεγαγχολικό εκλογικό αποτέλεσμα".
Πρόσθεσε, επίσης, πως "πρέπει να δωθεί ενα υγιές κίνητρο να πάρουμε την παράταξη στα χέρια μας και να την βάλουμε σε τροχιά εξουσίας. Πρέπει να μιλήσουμε με τους δυσαρεστημένους της παράταξής μας που δεν ψήφισαν στις εκλογές που πέρασαν". Χαρακτήρισε τους ανθρώπους αυτούς "κύτταρα της παράταξης, τους οποίους οφείλουμε να αφυπνίσουμε με το δικό μας έργο και να τους φέρουμε κοντά και πάλι". Εξέφρασε, ακόμα, την ανάγκη "να προχωρήσουμε σε ιδεολογική επαναδιατύπωση των θέσεών μας.
Κάλεσε τους πολίτες και αυτούς που έχουν δυσαρεστηθεί με τη ΝΔ να συμμετάσχουν και να πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές. "Πρέπει ολοι να είσαστε όρθιοι, γαλάζιοι, υπερήφανοι με αυτή την παλιά χαμένη αλληλεγγύη", τόνισε.
Ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των Stage κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έδειξαν "πρόσωπο εκδικητικότητας".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου