10.10.09

Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση με Καραμανλή. Συνέδριο θέσεων και ιδεολογίας το 2010 !!


Τις προτάσεις του για την διεξαγωγή του συνεδρίου και την ανάδειξη του νέου αρχηγού, εξέφρασε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση που είχε μαζί του στη Ρηγίλλης, το Σάββατο το πρωί.
Βγαίνοντας, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι είναι πανίσχυρο, μεταξύ των μελών του κόμματος, το ρεύμα για ενότητα-ιδεολογική θωράκιση-οργανωτική επανίδρυση. Πρόσθεσε ότι είναι καθολική απαίτηση να δοθεί δικαίωμα ψήφου στα μέλη του κόμματος, στην κορυφαία διαδικασία της εκλογής αρχηγού.
Ανέφερε ακόμη ότι
εξέφρασε τις προτάσεις του στον κ. Καραμανλή και θα τις καταθέσει και το απόγευμα στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν και οι ενδιαφερθέντες για την διαδοχή.
Είπε ακόμη ο κ. Σαμαράς, ότι το έκτακτο συνέδριο θα πρέπει να διαρκέσει πάνω απο μία ημέρα και να αποφασίσει τροποποίηση του καταστατικού, έτσι ώστε να δοθεί το δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του προέδρου στα μέλη του κόμματος. Σημείωσε ότι θα πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου ακόμη και εκείνοι οι οποίοι θα εγγραφούν τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μετά τη λήξη του συνεδρίου.
Τέλος, ανέφερε ότι ο νέος αρχηγός θα πρέπει να συγκαλέσει τακτικό συνέδριο θέσεων και ιδεολογίας το δυνατόν συντομότερο, μέχρι την άνοιξη του 2010.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου