10.9.09

Άρχισε η νέα σεζόν – Η ανεργία των TV STARS χτυπάει...κόκκινο

Τα τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών ξεκίνησαν και πολλές γνωστές τηλεπαρουσιάστριες έχουν βρεθεί χωρίς εκπομπή και έξω από τα πράγματα. Το τηλεοπτικό απουσιολόγιο περιλαμβάνει ονόματα τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες φιγουράριζαν στις καλύτερες τηλεοπτικές ζώνες των σταθμών.
Η Άννα Δρούζα φαίνεται ότι βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα, κυρίως λόγω της θεματολογίας που είχε η οποία τον τελευταίο καιρό δεν είχε καμία σχέση με τις αρχικές επιλογές της. Έτσι η εκπομπή της εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε συνηθίσει το κενό και δεν κατάφερε να κερδίσει και φέτος μια θέση στα τηλεοπτικά πράγματα. Την θέση της πήραν ο Φώτης και η Μαρία, αμέσως μετά από την εκπομπή SUPER STAR της Χριστίνας Λαμπίρη

Αλλά και για την Μαριέττα Χρουσαλά η χρονιά που πέρασε ήταν και η τελευταία της. Η τριβές με το ALTER είχαν αρχίσει μήνες νωρίτερα μια και τα νούμερα της ήταν ιδιαίτερα χαμηλά. Η ίδια από την πλευρά της δήλωνε ότι δεν έχει την κατάλληλη στήριξη από το κανάλι.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν η αποχώρηση από το ίδιο κανάλι της Ράνιας Θρασκιά η οποία έφτασε στο ALTER μετά βαΐων και κλάδων και η ανανέωση του συμβολαίου της ήταν σχεδόν σίγουρη. Καταλυτικός παράγοντας όμως ήταν και η αποχώρηση από το σταθμό της Ζήνας Κουτσελίνη, αφού η νέα διευθύντρια του σταθμό, Ράνια Ματαφιά αποφάσισε να αντικατασταθεί από την Βάσια Λόη η οποία αναλαμβάνει καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Δευτερεύον αλλά σημαντικός παράγοντας ήταν και η προσπάθεια από το κανάλι του Μπουρναζίου για περικοπές και μείωση του κόστους, μιας και η Ράνια θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα.
Stifora.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου