10.9.09

Χάκερς φέρνουν τα πάνω κάτω στην Show biz ,Ολυμπιακό και επιχειρηματίες

Κατάφεραν να κλέψουν αρχεία, φωτογραφίες, συμβόλαια τραγουδιστών, ποδοσφαιριστών, απόρρητα αρχεία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά κινητά από τον χώρο της Showbiz. Οι δράστες; Hack 4 Fame Hacking Group. Σύμφωνα με την προκηρυξη που έστειλαν σε ΜΜΕ και διάφορα μπλόγκς πρόκειται για ένα αγανακτισμένο κίνημα πολιτών που αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροϊδίας.
Ήδη πολλά αρχεία έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Οι κλοπές έγιναν από μεγαλοεπιχειρηματίες, εκδότες δημοσιογράφους, τραγουδιστές, δισκογραφικές εταιρίες, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό μάνατζερ καλλιτεχνών Γ. Ντάβλα να έχει πέσει θύμα της επίθεσης...

Είναι γνωστό ότι ο Ντάβλας ελέγχει σε μεγάλο βαθμό την showbiz και σίγουρα θα μπορούσαν να βρουν από το αρχείο του από τηλέφωνα μέχρι προσωπικές φωτογραφίες διασήμων. Το τίμημα αυτής της επίθεσης είναι άγνωστο αλλά σίγουρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημία καθώς πλέον όλα είναι στη φόρα…
Δείτε μερικά
Η προκήρυξη των Χάκερ
«Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροϊδίας. Είτε αυτή προέρχεται από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-«βαποράκια», celebrities -ξαπλωτούς και μη (σ.σ.: φανερή η επίδραση της είδησης για τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου με την κατηγορία της πορνείας)- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο. Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να... αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που γίνεται ένα σκάνδαλο, λες και δεν το γνωρίζατε...
Υποστηρίζουμε:
- Tις διαδικτυακές κοινότητες και αντιτιθέμεθα στην αήθη χρήση τους από celebrities για εξυπηρέτηση των πάσης φύσεως αναγκών τους (βλ. σεξουαλικών).
- Οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή του Διαδικτύου - blogs, websites κ.ά. Ιδιαίτερα στηρίζουμε blogs που έχουν πέσει θύματα ηλεκτρονικής φίμωσης από συμφέροντα μεγαλοσχημόνων, όπως troktiko, nonews-news κ.λπ.
- Την έκφραση της πλήρους ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου που τεχνηέντως και εσκεμμένα προσπαθούν να αποκρύψουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών & μεγαλοεκδοτών.
Σε μια σύγχρονη εποχή που τα πάντα και οι πάντες επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος θα ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι κομπίνες κάνει, πόσα βγάζει, αν κλέβει την εφορία και το ελληνικό Δημόσιο, τι συμβόλαια έχει, αν έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με παράνομους δεσμούς, ποιες είναι οι επαφές του, οι συνεργάτες του, αν βάζει τον σύρτη στην πόρτα... και πληροφορίες ακόμα που δεν φαντάζεστε...
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά... αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθιά. Σε μια σειρά επεισοδίων θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς.
Οποιοσδήποτε θελήσει να αντιπαρατεθεί με εμάς θα μας βρει μπροστά του... και θα έρθει μια ώρα αρχύτερα η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
Η ξύλινη γλώσσα ταιριάζει στους πολιτικούς, στους δημοσιοκάφρους και στους δήθεν - κατευθείαν στο θέμα λοιπόν. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για τον ΕΛΛΗΝΑ, ήρθε η ώρα.
Η ώρα της αποκάλυψης, η ώρα για ξεβράκωμα, η ώρα του ξεμπροστιάσματος. Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας.
Μπορείτε να μας αποκαλείτε φαντάσματα. Φαντάσματα της νύχτας που προτιμούν να περνάνε 24 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή ή, όπως συνήθως λέτε, σε έναν εικονικό κόσμο.
Ε, λοιπόν... χα, χα... Ηρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο δικό σας κόσμο...»
.stifora.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου