10.9.09

Γραφεία Στοιχημάτων – Γκανιάν το ΠΑΣΟΚ

Οι αποδόσεις για τον μεγάλο νικητή των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στα sites μεγάλων ευρωπαϊκών γραφείων στοιχημάτων, με το ΠΑΣΟΚ να φαντάζει και εκεί ως φαβορί.
Το www.betoto.com προσφέρει απόδοση μόλις 1.03 σε όποιον στοιχηματίσει υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ενώ για πιθανή νίκη της ΝΔ η απόδοση τιμάται στο 9.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω απόδοση φανερώνει πως από αυτό το γραφείο στοιχημάτων θεωρούν πιο πιθανή την εκλογή του ΠΑΣΟΚ ακόμη και από την επανεκλογή της Angela Merkel ως καγκελάριο της Γερμανίας.
Επίσης, πιθανότερη διαφορά νίκης υπέρ του ΠΑΣΟΚ δίνεται αυτή μεταξύ 5-6,49% με απόδοση 2.10. (link: https://www.betoto.com/en/politics). Ακόμη, στο www.betfair.com η νίκη του ΠΑΣΟΚ πληρώνει με 1.06, ενώ της ΝΔ η απόδοση φτάνει το 16. (link: http://sports.betfair.com/)...

Με λίγα λόγια, το betoto.com παίζει 1 προς 9 νίκη του ΠΑΣΟΚ, ενώ το betfair.com παίζει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα 1 προς 16, θεωρώντας το ακόμα πιο πιθανό.
Στο έγκυρο βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill δεν υπάρχει ακόμη καταχώριση για τις επερχόμενες ελληνικές εκλογές.
Ενώ στο εξειδικευμένο blog www.politicalbetting.com υπάρχει άρθρο με τίτλο «Η επιστροφή των ασταθών δημοκρατιών», που παρομοιάζει την ελληνική περίπτωση με αυτή του Καναδά.
zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου