19.9.09

Στο Δήμο Κορώνης η Νάντια Γιαννακοπούλου.


Στην πόλη της Καλαμάτας περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, όπου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς πολίτες τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους. Η κ. Γιαννακοπούλου το απόγευμα της ίδιας μέρας περιόδευσε στα χωριά του Δήμου Κορώνης, όπου και ανέδειξε στις επαφές της με τους κατοίκους το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον τουρισμό και τους αγρότες, όπως επίσης και τις δευσμεύσεις του Κινήματος για την οικονομική πολιτική και τις απαραίτητες αλλαγές στο κράτος. Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έτυχε θερμής υποδοχής σε κάθε χωριό που επισκέφθηκε, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να αγωνιστούν μέχρι και την τελευταία μέρα για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου παρέστη στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης, από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο REX...

Το πρωί της Κυριακής το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας κ Νάντια Γιαννακοπούλου θα περιοδεύσει στα χωριά του Δήμου Λέυκτρου και συγκεκριμένα Αγ. Νίκων, Λαγκάδα, Νομιτσί, Θαλάμες, Πλάτσα, Ρίγγλια, Αγ. Νικόλαο, Νιχώρι, Πύργος, Καστάνια, Σαίδωνα, Μηλιά, Στούπα και Καρδαμύλη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου θα παραυρεθεί στην κάθοδο της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην πόλη της Μεσσήνης και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα χωριά Αβραμιού και Νιχώρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου