25.9.09

Στέλλα Μπεζαντάκου - Γυμνή και... με το νόμο !!!


Τώρα μπορεί να αποκαλύπτει τα πλούσια φυσικά της χαρίσματα της, και με... το νόμο! Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Επειτα από περίπου δύο χρόνια δικαστικής διαμάχης με γειτόνισσά της που την έσυρε στις αίθουσες των δικαστηρίων για προκλητική εμφάνιση σε κοινόχρηστο χώρο, η τραγουδίστρια κέρδισε την υπόθεση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων και μπορεί πλέον ανενόχλητη να κάνει μπάνιο τόπλες στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διαμένει, στην Ανω Γλυφάδα.
Ολα ξεκίνησαν μια ηλιόλουστη μέρα, το...
Μάιο του 2007. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Μ.Κ. (γειτόνισσα της Στέλλας) στην αίτηση που κατέθεσε, επιστρέφοντας στο σπίτι της μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της είδε την τραγουδίστρια που «θέλει τραλαλά» να κολυμπά γυμνόστηθη στην κοινόχρηστη πισίνα. Αμέσως επικοινώνησε

με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και του ζήτησε να της κάνει σύσταση. Οπως υποστηρίζει η ίδια στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, η Στέλλα τής απάντησε με χυδαίες βρισιές μπροστά στον διαχειριστή, τη σύζυγό του και μία ακόμη γειτόνισσα. Ο καβγάς για τα... στήθη της Στέλλας Μπεζαντάκου συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν. Ακολούθησαν μηνύσεις για εξύβριση και από τις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με όσα μας είπε η τραγουδίστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, η ίδια απέσυρε στη συνέχεια τη μήνυση, γιατί δεν ήθελε να τραβήξει παραπάνω την κόντρα με τη γειτόνισσά της. Την ίδια τακτική ακολούθησε και λίγους μήνες πριν, όταν την κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της για να απαντήσει στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της η Μ.Κ. Τότε η Στέλλα συνέταξε μέσω του δικηγόρου της μια απάντηση που, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, είχε... ειρηνική διάθεση, καθώς η ίδια δεν επιθυμεί να προχωρήσει άλλο το θέμα. «Στο ίδιο κτίριο μένουμε. Δεν θέλω έχθρες ούτε μπορώ να ασχολούμαι με μικρότητες. Εχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι κέρδισα τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, είμαι κυρία, δεν προκαλώ. Πηγαίνω στην πισίνα μου φορώντας κανονικά και το πάνω μέρος του μαγιό μου, ενώ κάνω τόπλες όταν λείπει από το συγκρότημα η συγκεκριμένη κυρία» μας είπε η τραγουδίστρια για την υπόθεση με τη «λατρεμένη» γειτόνισσά της.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ enienioula.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου