2.9.09

Οι διακοπές τελείωσαν – Ώρα για ομορφιά


Μπήκε αισίως ο Σεπτέμβριος, μόλις γύρισες από τις διακοπές σου και ακόμη χειρότερα ο ήλιος έχει αρχίσει να κρύβεται και το καλοκαιράκι μοιάζει ήδη σαν μακρινό όνειρο. Η καλοκαιρινή σου λάμψη έχει ήδη αρχίσει να χάνεται μαζί και με τις φακίδες σου και νιώθεις το πρόσωπο σου να πέφτει σε ...χειμερία νάρκη. Ακολούθησε τα μυστικά για να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου αύρα λίγο παραπάνω:
Πες αντίο στα νεκρά κύτταρα! Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησες αυτό το καλοκαίρι είναι να κάνεις απολέπιση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ακριβώς επειδή το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο και ευαίσθητο μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, επέλεξε απαλά απολεπιστικά προϊόντα. Θα δεις ότι το μαύρισμα σου θα διατηρηθεί ομοιόμορφο και η ποιότητα του δέρματος σου θα βελτιωθεί κατά πολύ.
Χρησιμοποίησε κρέμα αυτομαυρίσματος για το πρόσωπο. Για να διατηρήσεις και να ενισχύσεις το μαύρισμα σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν αυτομαυρίσματος , από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου λάμψη ακόμη ευκολότερα!
Βήμα πρώτο: Ο καθαρισμός και η απολέπιση είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια στην διαδικασία αυτή έτσι ώστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις να απορροφηθεί σωστά και ομοιόμορφα.
Βήμα δεύτερο: Άπλωσε κρέμα ματιών, καθώς το χρώμα του δέρματος κάτω από τα μάτια πρέπει να είναι πιο φωτεινό για να δείχνεις και νεότερη!
Βήμα τρίτο: άπλωσε 2-3 σταγόνες αυτομαυρίσματος και ίδια ποσότητα ενυδατική κρέμα στην παλάμη σου και άπλωσε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό, δίνοντας έμφαση στο μέτωπο, τη μύτη και τα μάγουλα που είναι τα μέρη που βλέπει περισσότερο ο ήλιος, για πιο φυσικό, sun-kissed αποτέλεσμα!
Βήμα τέταρτο: άφησε το προϊόν να επιδράσει όση ώρα ανεφέρεται στη συσκευασία και φρόντισε να ξεπλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου μετά την εφαρμογή και θαύμασε τον καλοκαιρινό σου εαυτό!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου