11.9.09

Από τον …ΟΤΕ το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Β΄Εθνικής – Απέκτησε τα δικαιώματα

Τη συμφωνία με την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής ολοκλήρωσε η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ και απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματά της Β' Εθνικής για τη σεζόν 2009-2010. Ειδικότερα, το Conn-x TV, μέσω των αθλητικών καναλιών Conn-x TV sport1 και Conn-x TV sport2, θα μεταδίδει έναν αγώνα ανά αγωνιστική ημέρα για την κανονική περίοδο, ο οποίος θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Conn-x TV θα παρουσιάσει ζωντανά και αποκλειστικά τις προσπάθειες των ομάδων για τη μάχη της ανόδου στη "μεγάλη κατηγορία" και όλες τις κόντρες για την παραμονή, καθώς εξασφάλισε την αποκλειστική μετάδοση του συνόλου των αγώνων κατάταξης (play offs - play outs) μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου...

Οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στο "Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ" -όπως αποκαλείται το πρωτάθλημα Β' Εθνικής- και τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από τα αθλητικά κανάλια του conn-x TV είναι οι εξής: Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Εθνικός Αστέρας, Εθνικός Μάνης, Ηλιούπολη, Θρασύβουλος, Ηλυσιακός, Ιωνικός, Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Ρόδος.
Σημειώνεται ότι η Β' Εθνική κάνει πρεμιέρα σήμερα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα στις 21:00. Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division) και τη Γερμανία (Bundesliga), καθώς και σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ) έχουν φθάσει στα αθλητικά κανάλια Conn-x TV. Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών θα περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Το Conn-x TV, η τηλεόραση από τον ΟΤΕ, είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος, μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής και της ευρυζωνικής σύνδεσης.
Σημειώνεται ότι με το Conn-x TV οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
- περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως, Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo κλπ.)
- Video on Demand (FilmExpress και FilmClub) με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club, όπου υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης για ένα 24ωρο ταινιών πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το FilmClub είναι ένα συνδρομητικό VideoClub, που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κα. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.
Όλο το πρόγραμμα των καναλιών του conn-x TV είναι συγκεντρωμένo σε ένα εύχρηστο, διαδραστικό Portal, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη και μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών για 7 ημέρες. Διευκρινίζεται ότι το Conn-x TV δεν επηρεάζει την πρόσβαση στα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια.
Το Conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα για 12 μήνες παραμονής μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router . Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του FilmClub.
Το Conn-x TV διατίθεται ήδη σε 29 πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Βόλος, Καστοριά, Φλώρινα), ενώ σταδιακά μέσα στο 2009 θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου το Conn-x TV θα διατίθεται και σε πελάτες Conn-x στα 2 Mbps. Μέχρι σήμερα το Conn-x TV είναι διαθέσιμο στις ταχύτητες 8 Mbps και 24 Mbps.
Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xtv.gr και να παραγγείλουν το Conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134 ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr ή στα καταστήματα Οteshop και Γερμανός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου