4.9.09

«Επαφές τρίτου τύπου » είχε η γυναίκα του Ιάπωνα Πρωθυπουργού


Μπορεί ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας να έχει το παρατσούκλι «Αλιεν», όμως η σύζυγός του είναι αυτή που μάλλον έχει τη χάρη. Η Μιγιούκι Χατογιάμα, σύζυγος του εν αναμονή πρωθυπουργού Γιούκιο Χατογιάμα, υποστηρίζει στο βιβλίο της, που εκδόθηκε πέρυσι, ότι έχει στενές επαφές τρίτου τύπου. «Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, νόμιζα ότι η καρδιά μου επιβιβάστηκε σε ένα τριγωνικού σχήματος UFO και πήγε μέχρι τον πλανήτη Αφροδίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χατογιάμα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο εν λόγω πλανήτης «ήταν πολύ όμορφο μέρος με πολύ πράσινο». Το επόμενο πρωινό, όταν ξύπνησε, είπε στον τότε σύζυγό της ότι είχε μόλις ταξιδέψει μέχρι την Αφροδίτη κι εκείνος της απάντησε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένα όνειρο. «Ο νυν σύζυγός μου έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης» γράφει. «Αν του το έλεγα, θα μου απαντούσε σίγουρα "α, αυτό είναι υπέροχο"».
Ο 62χρονος Γιούκιο Χατογιάμα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού στις 16 Σεπτεμβρίου είναι ο δεύτερος σύζυγος της Μιγιούκι και ο πλούσιος εγγονός ενός πρώην πρωθυπουργού της χώρας. Τα media του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «Αλιεν» εξαιτίας του σχήματος των ματιών του, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου του, φαίνεται πως είναι εξοικειωμένος με την ιδέα της ύπαρξης UFO.
Η 66χρονη Μιγιούκι περιγράφει την εξωγήινη εμπειρία που έζησε πριν από 20 χρόνια στο βιβλίο της με τίτλο «Very Strange Things I've Encountered». Πέρα από το συγγραφικό της ταλέντο και την ικανότητα επικοινωνίας με άλλους κόσμους, η Μιγιούκι φημίζεται επίσης και για τις ικανότητές της στη μαγειρική και στην υποκριτική καθώς για περίπου έξι χρόνια έδινε παραστάσεις με ένα γυναικείο μουσικοθεατρικό γκρουπ στην Τακαραζούκα.
Με τον Γιούκιο γνωρίστηκαν ενώ ακόμη ήταν παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο και ζούσε στην Αμερική. Ο νέος Ιάπωνας πρωθυπουργός σπούδαζε τότε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. «Ετυχε να ερωτευτώ τη γυναίκα κάποιου άλλου και να την παντρευτώ» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, τονίζοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε γνωρίσει και παντρευτεί τη Μιγιούκι τον έκαναν να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει πολιτικός. Οι Χατογιάμα έχουν ένα γιο, τον 33χρονο Κιχίρο, ο οποίος είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου