22.8.09

Ο Μάριος Φραγκούλης στο στάδιο της αρχαίας Μεσσήνης

Με μουσική εκδήλωση, με το Μάριο Φραγκούλη, το σύνολο «Μάνος Χατζιδάκις» και τη σοπράνο Ντέμπορα Μάιερς, «εγκαινιάζεται» σήμερα το στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπως ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ Παν. Τσιμόγιαννης.

Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, αυτά που σημάδεψαν την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, θα αποδώσουν σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης και το Μουσικό Σύνολο «Μάνος Χατζιδάκις», που θα πλαισιώνονται από τη σοπράνο Ντέμπορα Μάιερς, «εγκαινιάζοντας» έτσι την αναστήλωση του συγκεκριμένου χώρου.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ Παν. Τσιμόγιαννης καλωσόρισε τους δύο καλλιτέχνες, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι θεατές θα απολαύσουν μια υπέροχη εκδήλωση με εξαίσια τραγούδια, που θα αποδώσει με την ξεχωριστή και απαράμιλλη φωνή του ο Έλληνας τενόρος. Ένας από τους λόγους επιλογής του Μάριου Φραγκούλη ήταν η σεμνότητα που επιδεικνύει σε όλη του τη δραστηριότητα ο καλλιτέχνης και κατέληξε λέγοντας ότι η φωνή του θα «δέσει» απόλυτα με την ιερότητα του τόπου.

Εφημ. Θάρρος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου