25.8.09

Ο Δημ. Κουσελάς συγχαίρει τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ - ΤΕΙ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Οι υποψήφιοι του Νομού μας που πέτυχαν να εισαχθούν στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια όλων μας.

Έδωσαν μια ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη μάχη και την κέρδισαν. Η επιτυχία τους έρχεται ως επιβράβευση και της δικής τους προσπάθειας, αλλά και της στήριξης και των θυσιών στις οποίες υποβλήθηκαν οι οικογένειές τους.

Εύχομαι στους νέους φοιτητές καλές επιδόσεις στις σπουδές τους και στον ακόμα δυσκολότερο στίβο της ζωής. Να γίνουν ολοκληρωμένοι επιστήμονες και απαραίτητοι για τον τόπο μας ενεργοί πολίτες.

Αξιέπαινοι είναι και οι υποψήφιοι που δεν πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τον αγώνα και την προσπάθειά τους, σε εξετάσεις που δυστυχώς κρίνουν στιγμιαία το δυναμικό και τις προοπτικές τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους επιλογές και προσπάθειες.

Πέρα από τα οφειλόμενα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στις οικογένειές τους, παραμένει κομβικός και κρίσιμος στόχος για όλους μας να διασφαλίσουμε στη νεολαία μας μια πραγματικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Παιδεία, με ποιότητα και με πραγματικές προοπτικές επιστημονικής και επαγγελματικής καταξίωσης. »

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου